Emil Dumitru, mesaj la adresa ministrului agriculturii: ”Ne-am săturat de bufonerie”

4

Odată cu apropierea rotativei guvernamentale dintre PNL și PSD, pare din ce în ce mai clar faptul că Petre Daea nu va mai rămâne în funcția de ministru al agriculturii. Se pare că acesta va fi ”taxat” pentru eșecurile și gafele publice din ultima perioadă.

Deși încă nu există nicio variantă declarată oficial pentru înlocuirea lui Daea, mai multe voci din interiorul coaliției de guvernare spun că la șefia MADR ar urma să vină actualul președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, Florin Barbu.

În emisiunea ”Agricultura, o șansă pentru România”, realizatorul Constantin Rudnițchi a dialogat cu vicepreședintele aceleiași comisii, Emil Dumitru. Deși acesta nu a confirmat zvonurile legate de Florin Barbu, și-a exprimat opinia tranșantă legată de actualul ministru.

”În măsura în care Partidul Social Democrat va avea portofoliul la Agricultură, sper să aibă înțelepciunea să promoveze un om, la frâiele Ministerului Agriculturii, care să și facă treabă, că de bufonerie ne-am tot săturat. Acum, sigur, în acordul de coaliție, Ministerul Agriculturii este prevăzut la Partidul Social Democrat, dar să sperăm că agricultura României va beneficia de un ministru care să știe ce are de făcut conform fișei postului de ministru, că așa, cu bufoneria, ne-am cam convins cu toții că nu merge, nici la Bruxelles, nici în România”, a precizat deputatul Emil Dumitru pentru AGRO TV.

video
play-sharp-fill