Zicala ”un măr pe zi ține medicul departe” este valabilă și în cazul perelor. Nutriționiștii ne recomandă să consumăm o pară în fiecare zi, măcar în sezonul în care se coc. Aceste fructe sunt, de asemenea, o sursă bogată de minerale importante. În materialul video de mai jos, în ”Minutul de sănătate” aflați mai multe argumente care sigur vă vor convinge să mâncați cât mai multe pere. Și bineînțeles, căutați-le pe cele românești!
Agropress utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări impuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în privința prelucrării datelor cu caracter personal (GDPR). Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.SUNT DE ACORD CU POLITICA DE COOKIERESPINGEPolitica de Confidentialitate