FarmConect 2023: un succes răsunător cu peste 13.000 de vizitatori și 120 de expozanți și parteneri

5

FarmConect 2023, evenimentul agricol de referință al anului, a încheiat cu succes a doua sa  ediție, atrăgând un număr de peste 13.000 de vizitatori entuziaști, 120 de expozanți și parteneri.  Cu mai mult de 50 de conferințe și ateliere, FarmConect 2023 își consolidează renumele de  zonă de confluență pentru companii, fermieri, experți în agricultură, consumatori – mai ales tineri și familii cu copii. 

Datorită parteneriatului la nivel local și regional dar și prin împlicarea membrilor comunității,  FarmConect Romania 2023 a dovedit din nou că agricultura este în centrul interesului  publicului român. Reușita evenimentului organizat de Forumul APPR se datorează tuturor celor  care au acordat încredere și susținere acestui demers absolut necesar pentru o agricultură  modernă, bazată pe sustenabilitate, transparență și inovație – o agricultură sănătoasă pentru  comunități sănătoase

Evenimentul a găzduit peste 120 de expozanți și parteneri care au contribuit la reușita acestei  ediții, oferind vizitatorilor o gamă variată de produse și servicii agricole de calitate superioară.  De la echipamente de ultimă generație până la soluții digitale de gestionare a fermei, de la  genetică și soluții de protejare a culturilor agricole adaptate noilor provocări climatice la  programe de agricultură regenerativă și tranzacționare a certificatelor de carbon, FarmConect  2023 s-a dovedit o platformă ideală pentru afaceri și colaborări de succes. 

Încheiem această ediție cu gânduri îndreptate către viitor și cu speranța că industria agricolă va  continua să se dezvolte și să prospere în România. 

Forumul APPR mulțumește pentru susținere partenerilor, autorităților locale și partenerilor  media. 

Proiectul FarmConect România a fost organizat în inima Bărăganului și a avut drept parteneri  instituționali Consiliul Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia și  Consiliul Local Slobozia. 

Mulțumirile noastre se cuvin comunității și tinerilor voluntari din județul Ialomița și de la USV  Iași care s-au implicat în acest proiect destinat dezvoltării zonelor rurale prin strânsă colaborare  cu sectorul agricol.

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:
Sorinela Ghiță 
Numar de telefon: 0722 681790 
Adresa de e-mail: comunicare@forumulappr.ro 

Despre FarmConect: 
FarmConect este un important eveniment dedicat agriculturii din România, reunind fermieri,  producători, experți și consumatori pentru a promova inovația, dezvoltarea durabilă și  colaborarea în industria agricolă. FarmConect oferă un mediu propice pentru afaceri,  educație și schimbul de idei în agricultură.