Home Stiri Fermier jefuit în toiul nopții de un zilier pe care îl cazase...

Fermier jefuit în toiul nopții de un zilier pe care îl cazase în propria gospodărie

64 views
Fermier jefuit în toiul nopții de un zilier pe care îl cazase în propria gospodărie

Miercuri dimineaţa, pe şoselele de la graniţa judeţului Bihor cu Sălaj, poliţiştii din cele două judeţe au fost nevoți să organizeze mai multe filtre pentru prinderea unui tânăr acuzat ca și-a jefuit ”angajatorul”. 

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Bihor, hoţul lucra ca și zilier în gospodăria fermierului, care îl şi găzduia într-o încăpere a casei. Marţi noaptea, în jurul orei 01.30, ştiind că gazda sa avea bani pregătiţi în maşina lăsată cu uşile neasigurate în curte, tânărul a furat 17.000 de lei şi a fugit.

Fermierul şi-a dat seama că a fost jefuit dimineață, când voia să plece de acasă, moment în care a şi sunat la numărul de urgenţă 112.

“Bărbatul a semnalat că un zilier pe care îl ţinea în gazdă i-ar fi sustras 17.000 de lei din autoturismul proprietate personală, parcat în curtea locuinţei, cu portierele neasigurate. În urma verificărilor făcute cu sprijinul poliţiştilor din Sălaj, tânărul a fost depistat cu operativitate. Se deplasa cu un autoturism care circula în regim de taxi, pe raza localităţii sălăjene Românaşi”, se precizează în informarea Poliţiei Bihor.

Maşina a fost identificată și oprită în trafic, iar hoţul a fost reținut şi predat poliţiştilor din Bihor. Acesta avea asupra lui toţi banii sustraşi, care au fost predaţi proprietarului. 

Hoţul a fost condus la sediul Poliţiei Rurale Marghita, unde i s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat şi este audiat, procurorul care supraveghează ancheta urmând să decidă dacă va solicita luarea unor măsuri preventive împotriva lui.

Autorul furtului, un tânăr de 19 ani din Tecuci, a fost prins în decurs de câteva ore, fiind “săltat” dintr-un taxi, în localitatea sălăjeană Românaşi. Întreaga sumă furată a fost recuperată, relatează ebihoreanul.ro