Home Agricultura Fertilizare gratuita pentru fermele de legume

Fertilizare gratuita pentru fermele de legume

807 views

ICL România continuă să sprijine fermierul român, scopul sau fiind acela de a dezvolta segmentul de agribusiness – legumicultura.

Mai sunt doar câteva zile din campania la finalul căreia fermeirii pot beneficia gratuit de 25 de kg din cel mai cunoscut îngășământ de bază, Agromaster 16-10-16. Ce trebuie să faci pentru a avea șansa de a intra în concurs? Arată-le ferma legumicolă celor de la Agromaster si acestia iti vor fertiliza gratuit o parte din ea!

Despre beneficiile Agromaster ați auzit cu toții. Probabil ca îl folosiți deja pe cea mai mare parte a suprafetelor, protejate sau nu, cultivate cu legume. De data aceasta sunteti provocati la un concurs ce va poate aduce premii insemnate.

Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia premiului pus in joc de ICL România? Ei bine, te provocăm să expui poze cu exploatația ta legumicolă pe pagina de Facebook Specialist in fertilizare, alaturi de mesajul PENTRU PROVOCAREA #AGROMASTER. Nu contează că sunt din mediul protejat sau neprotejat. Cele mai frumoase fotografii vor fi premiate. Concursul încheie pe 28 februarie.