Gheorghe Turda o descrie pe Ileana Ciuculete ca fiind “o femeie extraordinara, o foarte buna colega”

612

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda și-a amintit-o pe artista Ileana Ciuculete, care a murit marți, la vârsta de 59 de ani, ca fiind o colegă foarte bună care ajuta întotdeauna tinerii interpreți de muzică populară.

“Ileana Ciuculete a fost o femeie extraordinară, o foarte bună colegă și o femeie săritoare, întotdeauna ajuta tinerii interpreți de muzică populară care se lansau în vremurile actuale. Păcat că prea devreme s-a dus dintre noi. Încă mai avea multe lucruri de spus în folclor, în muzica pe care o promova ea și era foarte iubită de toți ascultătorii și telespectatorii. O regret foarte tare fiindcă am avut o relație de prietenie foarte bună cu ea și familia ei. A fost o foarte mare cântăreață”, a declarat Gheorghe Turda pentru AGERPRES.

El a spus că a cunoscut-o pe regretata artistă în perioada când era solistă a Ansamblului ‘Danubius’ de la Turnu Severin și că au păstrat, de-a lungul timpului, “o prietenie sinceră”.

“Ne cunoaștem cam de prin anii ’74-’75, de când ea era solista Ansamblului ‘Danubius’ de la Turnu Severin. Era cu primul ei soț, cu Valeriu Sfetcu. Am legat o prietenie sinceră, ca tineri artiști din vremea aceea, și vreau să vă spun că am întreținut o relație sinceră între două familii de artiști, a ei și a mea. Întotdeauna când mergeam în zonă, eram invitații ei la masă. După aceea, lucrurile au luat o întorsătură, a divorțat de primul ei soț, s-a căsătorit cu Cornel și a avut o căsnicie foarte fericită cu un om deosebit care a și ajutat-o în carieră”, a spus Gheorghe Turda.