Hoții la moară! Poliția a intrat pe fir

4

Doi bărbați, de 32 și 39 de ani, din orașul Segarcea, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați că au furat o moară de cereale și o motosapă din curtea unui gospodar, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dolj.

„În fapt, în perioada 01-06 decembrie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept într-o anexă a locuinței unui bărbat din orașul Segarcea, de unde ar fi sustras o motosapă și o moară de cereale. Prejudiciul creat este de aproximativ 2.000 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat doi bărbați, de 32 și 39 de ani, ambii din Segarcea, bănuiți de comiterea faptei.

Cei doi au fost reținuți joi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Vineri, au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.