Iata, Domnul Dumnezeu imi vine in ajutor

503

Sunt cuvintele lui Iahve, cara arata incredere deplina in Dumnezeu, dupa ce a relatat suferintele sale. 

“Spatele l-am dat celor care ma loveau, obrajii celor care imi smulgeau barba. Nu mi-am ascuns fata de la cei care ma insultau si ma scuipau”. O descriere profetica a patimirii lui Isus. Si Dumnezeu i-a fost alaturi, asa cum stim, pana la inviere. Te iubesc, Isuse, si cu tine ma incredintez Tatalui!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”