Home Viata la tara Il urmareau daca il va vindeca in zi de sambata

Il urmareau daca il va vindeca in zi de sambata

695 views

Vindecand omul cu mana paralizata, Isus voia sa-i qjute pe farisei sa-si deschida ochii asupra adevarului despre legea sabatului.

Voia sa-i asigure ca Dumnezeu dorea ca in aceasta zi tot poporul sau sa fie in sarbatoare, fara a-i exclude pe cei bolnavi. Dar ei nu erau pregatiti pentru aceste noutati, chiar daca proveneau de la Dumnezeu.

Incepem astazi sa ne rugam pentru unitatea crestinilor. Este vointa lui Dumnezeu. Sa ne asumam milostivirea pentru a-i iubi pe fratii nostri, chiar si pe aceia pe care pana acum i-am exclus din inima noastra.

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”