Impacati-va cu Dumnezeu!

502

Aceasta formulare “impacati-va” ne face sa intelegem ca Domnul este cel care se implica si ne ofera acest mare dar. Noua ne cere doar sa-l acceptam.

Stim ca Isus si-a oferit deja viata sa ca jertfa pentru a ne repune in comuniune cu el si cu Tatal sau. Iti multumim, Isuse! Tu ne ceri doar sa ne deschidem inima cu umilinta, sa primim iertarea pe care tu ne-o oferi in Biserica ta, iar pentru aceasta iti multumim! Voim sa incepem sa facem acest lucru acum, la inceputul drumului care duce catre Paste.

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”