Inovație și pasiune pentru agricultură: Descoperă noul design al gamei de produse foliare RWA

13

La RWA Raiffeisen România, angajamentul pentru excelență și pasiunea pentru agricultură se regăsesc în fiecare aspect al activității lor. RWA și-a propus să atingă perfecțiunea în tot ceea ce face, de la performanțele pe care le aduce fermierilor în câmp, până la modul în care își prezintă produsele. Pe această cale, RWA Raiffeisen România își anunță lansarea noului design al etichetelor gamei de produse foliare.

 

Noul design al etichetelor RWA – De ce acum?

S-a ales un design simplu și curat, concentrându-ne asupra performanței și a beneficiilor pe care produsele oferite de ei le aduc agriculturii. Fiecare etichetă este expresia pasiunii RWA pentru calitate și inovație. 

“Ne dorim să oferim fermierilor produse de încredere, care să obțină rezultate remarcabile în câmp: de la semințe și îngrășăminte, până la produse de protecție a plantelor. Am creat astfel etichete care să reflecte această filozofie și să transmită claritate și informații relevante pentru a ajuta fermierii să ia cele mai bune decizii pentru culturile lor.“ ne transmite George Pârvu, Directorul de Marketing al RWA Raiffeisen România.

Noul design al etichetelor RWA reprezintă rezultatul a 30 de ani de experiență și angajament în industria agricolă, fiind dedicați performanței și entuziasmați să fie alături de fermieri, într-un nou sezon, în fiecare pas al călătoriei lor agricole. Pe această cale RWA dorește să-și exprime dorința de a fi partenerii de încredere ai fermierilor, oferindu-le produse de calitate și soluții agricole inovatoare.

“Știm că la prima vedere par simple, și să știi că acest lucru a fost obiectivul nostru principal. Am dorit să aducem un design simplu care să simplifice complexitatea muncii agricole. Am renunțat la elementele inutile care ar fi putut încărca etichetele și am optat pentru un aspect nou, care să simplifice și să sintetizeze munca fermierilor. Practic, aceasta este misiunea pe care ne-am asumat-o: să fim partenerii fermierilor alături de care lucrăm, să-i ajutăm, să le oferim suport și să nu simtă niciun efort atunci când lucrează cu noi. Fiecare serviciu, fiecare produs, fiecare element care iese pe poarta RWA trebuie să reflecte și să transmită această filozofie. Chiar și un aspect aparent banal, cum ar fi o etichetă, de fapt nu este deloc banal, nu-i așa?” ne mărturisește George Pârvu.

rwa

 

O gamă de produse foliare pentru fiecare necesitate din câmp 

„Valorile ne unesc” este motto-ul RWA Raiffeisen după care își ghidează întreaga activitate. “Noi credem în puterea valorilor fundamentale care ne definesc și ne motivează în fiecare acțiune pe care o întreprindem. Calitatea, performanța și încrederea sunt pilonii pe care ne construim întreaga operațiune, de la cele mai mici servicii pe care le oferim până la cele mai complexe utilaje din bazele noastre.

Calitatea reprezintă un element central în tot ceea ce facem. Ne străduim să atingem cele mai înalte standarde în fiecare produs pe care îl oferim fermierilor noștri. Fiecare etapă a procesului nostru de producție și fiecare componentă a produselor noastre este supusă unor riguroase teste de calitate pentru a ne asigura că fermierii beneficiază de produse fiabile și eficiente.

Performanța este un alt aspect esențial pentru noi. Ne concentrăm asupra obținerii rezultatelor remarcabile în câmp, oferind fermierilor soluții agricole care le permit să atingă și să depășească obiectivele lor. Fie că este vorba de creșterea randamentului, îmbunătățirea calității recoltelor sau protejarea plantelor împotriva dăunătorilor, ne străduim să fim mereu în avangarda tehnologiei agricole pentru a oferi performanțe excepționale.

Încrederea este o valoare pe care o cultivăm în relația noastră cu fermierii. Suntem conștienți de importanța încrederii pe care fermierii o acordă produselor și serviciilor noastre. Prin transparență, integritate și asumarea responsabilității, ne câștigăm și menținem încrederea fermierilor noștri, construind parteneriate de lungă durată bazate pe respect reciproc și colaborare fructuoasă.

Aceste valori fundamentale sunt încorporate în fiecare aspect al activității noastre, de la cel mai mic serviciu pe care îl oferim până la cel mai mare și complex utilaj din bazele noastre. Ele ne ghidează deciziile și acțiunile, asigurând că ne concentrăm mereu pe ceea ce contează cu adevărat: satisfacția fermierilor și succesul lor în agricultură.

Ne unim forțele pentru a crea o echipă puternică și unită, care împărtășește aceleași valori și viziune. Fiecare membru al echipei noastre contribuie la realizarea obiectivelor noastre comune și la oferirea de soluții agricole de înaltă calitate. Prin colaborarea noastră și concentrarea asupra valorilor noastre fundamentale, reușim să aducem în fiecare zi beneficii tangibile fermierilor și comunității” ne-a transmis Bogdan Radu, CEO RWA Raiffeisen România

Astfel, fiecare etichetă creată de RWA reflectă această filozofie. Gama de produse foliare acoperă o varietate largă de culturi și necesități agricole. Indiferent dacă fermierii cultivă cereale, floarea-soarelui, oleaginoase sau porumb, avem produse special formulate pentru a le satisface nevoile. Iată câteva dintre produsele lansate cu această ocazie

rwarwarwarwa

  1. RWA 10-10-10 + ME: Un îngrășământ complex, echilibrat în nutrienți esențiali, care contribuie la dezvoltarea optimă a plantelor.
  2. RWA BOR: Un produs de protecție a plantelor care conține bor, un element vital pentru sănătatea plantelor și dezvoltarea optimă a sistemului lor radicular.
  3. RWA CEREALE: O gamă de produse special create pentru a sprijini cultivarea cerealelor, oferindu-le acestora nutrienții necesari pentru o creștere sănătoasă și asigurând o producție ridicată.
  4. RWA FLOAREA SOARELUI: Produs dedicat fermierilor care cultivă floarea-soarelui, fiind o soluție foliară eficientă pentru obținerea unei recolte bogate și de calitate.
  5. RWA OLEAGINOASE: Un îngrășământ foliar special formulat pentru a preveni deficiența de microelemente în culturile de rapiță, soia și floarea-soarelui.
  6. RWA PORUMB: Soluția noastră dedicată fermierilor care se ocupă de cultivarea porumbului, prin intermediul unui produs adaptat cerințelor acestei culturi, care va maximiza randamentul recoltei și va combate eficient problemele specifice.
  7. RWA SUPER AZOT 32: Un îngrășământ foliar cu conținut ridicat de azot, esențial pentru creșterea viguroasă a plantelor și obținerea unor recolte de calitate superioară.
  8. RWA ZINC: Produsul nostru de protecție a plantelor care conține zinc, un nutrient esențial în procesul de sinteză a proteinelor, a acidului ribonucleic și a amidonului.

Toată gama de produse oferită de RWA reprezintă rezultatul dedicat al cercetării și dezvoltării constante, în conformitate cu cele mai exigente standarde de calitate și eficiență. Compania se străduiește necontenit să ofere fermierilor cele mai bune soluții agricole, sprijinindu-i în luarea deciziilor optime pentru culturile lor. RWA este mereu în căutarea inovațiilor și a celor mai avansate tehnologii pentru a aduce îmbunătățiri continue în produsele sale. Fiecare formulă este riguros testată și ajustată pentru a asigura rezultate remarcabile în câmp. Compania este conștientă de provocările cu care fermierii se confruntă și de importanța deciziilor corecte în ceea ce privește nutriția plantelor. De aceea, RWA pune la dispoziție informații detaliate și consultanță specializată pentru a-i sprijini pe fermieri în alegerea celor mai eficiente soluții pentru culturile lor specifice. 

video
play-sharp-fill

“Ne străduim să oferim fermierilor cele mai bune soluții agricole, sprijinindu-i în luarea deciziilor optime pentru culturile lor, La RWA, căutăm perfecțiunea în tot ceea ce facem, de la performanțele pe care le aducem fermierilor în câmp, până la modul în care prezentăm produsele noastre. Suntem dedicați să oferim soluții agricole de top și să fim alături de fermieri în fiecare pas al călătoriei lor agricole” a concluzionat Bogdan Radu.

LINK-URI:

https://raiffeisen-agro.ro/produse-ingrasaminte-foliare/
https://raiffeisen-agro.ro/farmhedge/
https://raiffeisen-agro.ro/