Invatati sa faceti binele!

540

Ce este raul? Ce este binele?

In actuala cultura a relativismului nu mai este recunoscut un criteriu obiectiv pentru a stabili ce este bine si ce este rau. Totul este lasat in seama instinctului omului, care este din ce in ce mai egoist.

Noi insa nu vrem sa uitam ca prin cuvantul sau, Dumnezeu, cel care ne-a creat si ne iubete, ne da un criteriu valin. Iar acest criteriu este repetat ca un regren: “Ceea ce este rau inaintea ochilor Domnului”. El, crestorul nostru, este cel care stie cu adevarat ce este bine si ce este rau pentru noi. Te ascult, Tata, si ma supun tie!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”