Invitati de exceptie, luni seara, la Agricultura la Raport

699

Problemele din agricultură vor fi dezbătute în direct la Agro TV, cu începere de la ora 20:00.

Luni seara, cu începere de la ora 20, Ovidiu Ghinea ii va avea ca invitati în cadrul emisiunii Agricultura la Raport, de la Agro TV, pe Daniel Botanoiu, ministru secretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Alexandru Stanescu, vicepresedintele Comisiei pentru Agricultura din Camera Deputatilor, Emil Dumitru, presedintele Pro Agro, si Adrian Radulescu, presedintele Asociatiei Fermierilor Romani.

In cele doua ore ale emisiunii, Ovidiu Ghinea va discuta cu cei patru invitati de seama despre Legea Supermarketurilor, programele de sprijin oferite de MADR crescatorilor de porci si cultivatorilor de tomate, precum si despre revitalizarea sistemului de irigatii din Romania. Telespectatorii pot intra in direct cu cei din platou prin telefon, la numarul 031.405.28.00.

Emisiunea Agricultura la Raport a devenit un reper pentru fermierii din țara noastră. Seară de seară, de luni până joi, Ovidiu Ghinea discută cu invitații săi problemele curente din agricultură. Agro TV ești singura televiziune naţională cu profil agricol din România.