Irimescu, la Săptămâna Verde de la Berlin

499

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Achim Irimescu a participat la deschiderea oficială a expoziţiei „Săptămâna Verde”, ce se desfăşoară la Berlin, Germania, în perioada 15 – 24 ianuarie 2016.

România participă producători care vor expune produse din carne, miere şi produse ale stupului, conserve din legume și fructe, siropuri, vin dar şi produse artizanale – ii – de foarte bună calitate, iar la standul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale sunt oferite, spre degustare, produse din carne şi vinuri.

După turul oficial al expoziţiei, ministrul Irimescu a avut o întâlnire cu omologul său din Republica Moldova, Ion Sula, iar în cursul a avut mai multe întâlniri oficiale – cu oameni de afaceri interesaţi să investească în România, discuţii în paneluri cu oficiali la nivel înalt ai Comisiei Europene etc.

De asemenea, în cadrul expoziţiei Săptămâna Verde, ministrul Achim Irimescu a avut întâlniri cu omologii săi din Austria, Ungaria, Republica Moldova, precum şi cu secretarul general al COPA-COGECA şi cu Phil Hogan, comisarul european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală.