L-au recunoscut indata pe Isus

466

Acei oameni erau majoritatea saraci, asupriti si foarte suferinzi.

Imediat au stiut sa recunoasca prezenta lui Isus, pentru ca de la el primesc atentie, ajutor, usurare, pace, vindecare. Cine se simte autosuficient pentru ca nu-i lipseste aproape nimic si se gandeste ca nu mai are nevoie de nimeni si cu atat mai putin de Dumnezeu, acela nu va sti sa recunoasca prezenta lui Isus datatoare de viata.

Isuse, nu ma plang de suferinta pe care o traiesc si de dificultatile pe care le voi intalni astazi. Vor fi o lumina pentru a te recunoaste si a ramane unit cu tine.

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”