Ministrul Agriculturii a anunțat că va lucra exact ca agricultorii

482

Petre Daea și-a exprimat intenția de a-și începe programul de zi cu zi la sediul MADR la ora 6:30.

Gata cu spectacolul. A venit timpul ca nouă echipă de guvernare să înceapă treaba. Petre Daea, în vârstă de 68 de ani, este cel care conduce Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Noul ministru este descriss drept un tip cu multă experiență în acest sector, iar promisiunile sale făcute pe holurile Parlamentului în cursul zilei de miercuri au stârnit un val de optimism printre fermierii români.

Șeful MADR a confirmat faptul că la agricultură, politică și fotbal se pricepe oricine, tocmai de aceea discuțiile pe seama acestor subiecte par întotdeauna interminabile. “Eu cred că putem discuta zile întregi despre agricultură. Este un domeniu atât de complex, de complicat și atât de mult văzut și intrepretat încât timpul este doar un instrument pentru o fază în care oamenii se adună să vorbească despre existența lor”, a declarat Daea.

Acesta a precizat că în fiecare dimineață va ajunge la minister la oră 6:30 dimineața: “Mi-am ales creionul, ochelarii și mi-am fixat ora de ajungere în minister”. Intebat până la ce oră va sta, Petre Daea a răspuns: “Până poate să reziste organismul fizic ca să faci treabă. Un conducător ajunge el înaintea celorlalți”.