Ministrul Petre Daea anunță plata subvențiilor! ”Astăzi au plecat toți banii către fermieri”

11

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) continuă plățile pentru fermierii români, cu câteva zile înainte de Crăciun. Potrivit ministrului Petre Daea, astăzi au plecat sume importante de la minister, care urmează să intre în conturile fermierilor până la sfârșitul anului.

Pe lângă plata subvențiilor APIA regulare, șeful MADR a precizat în direct la AGRO TV, în emisiunea ”Agricultura la Raport”, că s-au dat sumele necesare și pentru programul tomata, dar și pentru despăgubirile de secetă.

”Astăzi au plecat toți banii către fermieri. Absolut toți. Pentru secetă, pentru tomate, pentru usturoi au fost dați de mai mult timp. Ceea ce este important este că dăm în fiecare zi banii pentru subvenții. Este pentru prima dată în România când s-a dat o asemenea sumă, atât de mare. Este vorba despre 1,7 miliarde de euro până la această dată. Vă dați seama, noi avem 1,9 miliarde de euro bugetul total, iar 1,7 miliarde am dat până acum. Cum am putut să facem asta? Foarte simplu: lucrând exact, după ceas și după proceduri”, a precizat Petre Daea pentru AGRO TV.

Interviul realizat de Ovidiu Ghinea cu ministrul Petre Daea poate fi urmărit în direct la AGRO TV și pe pagina de facebook AGRO TV.