Misterioasa dispariție a unui cioban de la o stână din Harghita

1
Poliţia Rurală din Gheorgheni investighează o dispariţie a unui cioban de la o stână din comuna Lăzarea, fiind solicitat ajutorul tuturor celor care pot oferi informaţii, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, dispariția bărbatului de 57 ani a fost sesizată în data de 4 mai, de proprietarul stânei, dar el nu a mai fost văzut din 23 aprilie.

„La data de 23 aprilie, Mezei Eugen, în vârstă de 57 de ani şi domiciliat în Tulghes, a părăsit stâna de pe raza comunei Lăzarea şi nu a mai fost văzut de atunci. În urma verificărilor, poliţiştii au aflat că Mezei Eugen a fost cioban la stână timp de aproximativ trei ani şi că ultima dată a fost văzut de proprietarul stânei în data de 23 aprilie 2023”, se precizează în informarea IPJ Harghita.

Persoanele care au informaţii despre cioban sunt rugate să contacteze numărul de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Mezei Eugen, 57 ani (Sursa: IPJ Harghita

„Semnalmentele sale sunt următoarele: înălţime aproximativ 1,65 m, 65 kg, păr scurt brunet, un singur ochi de culoare căprui, iar celălalt ochi de culoare cenuşie, ghete culoare neagră, pantaloni de stofă culoare maro închis, un pulover gri închis”, mai arată IPJ Harghita.