NOUTĂȚILE DEKALB PENTRU FERMIERII ROMÂNI: 3 HIBRIZI DE GENETICĂ NOUĂ ȘI ACCELERON, CEL MAI NOU TRATAMENT DE SEMINȚE DIN PIAȚĂ

960

DEKALB anunţă noutățile sezonului 2018 introduse pe piaţa românească. Fermierii români au acum acces la cea mai nouă genetică la hibrizii de porumb, Acceleron, un tratamente de seminţe şi diverse soluţii digitale DEKALB SMART şi FieldView, care să îi ajute să îşi maximizeze profitul în fermă. În noul sezon compania îşi propune să arate fermierilor că produsele lor fac diferenţa.

Genetica performantă de la DEKALB, 3 hibrizi noi

Anul acesta compania a reuşit să aducă fermierilor români trei hibrizi care au performat în centrele de testare ale DEKALB şi în loturi demonstrative din România şi Europa. Este vorba de trei noi produse: DKC5075, DKC5182, DKC5685, hibrizi cu producții excepționale. Toate aceste produse vin tratate cu Acceleron, cea mai nouă soluție de tratament a semințelor, care oferă o protecție sporită a plantei încă de la răsărire.

DKC5075 este una dintre noutățile sezonului, un hibrid cu un pachet agronomic excelent. Menținând o densitate de minimum 65.000 de boabe germinabile/ha, DKC5075 va dovedi un excelent răspuns la condițiile de secetă întâlnite frecvent în România. Este un hibrid pretabil la densităţi ridicate, cu toleranţă la secetă şi arşiţă, un potenşial de roducţie ridicat ce oferă rentabilitate mare la hectar. Este tratat cu Acceleron.   

DKC5182, un hibrid din noua generație DEKALB, care răspunde foarte bine condițiilor intensive de cultură păstrându-și stabilitatea. Datorită calității superioare a tulpinii, hibridul are riscuri foarte mici de cădere la recoltarea întârziată. Este tratat cu Acceleron.

DKC5685 este un hibrid tardiv și intensiv în portofoliul DEKLAB, dar care însă, înflorește devreme pentru grupa sa de maturitate. Acest fapt, împreună cu vigoarea foarte bună la răsărire, oferă flexibilitate în privința momentului semănatului. Viteza de pierdere a apei din bob reduce costurile de producţie, prin eliminarea nevoii de uscare artificial. Este tratat cu Acceleron.

ACCELERON – este un o soluţie ce oferă combinații exclusive de tratamente ale semințelor, care îmbină produsele biologice cu cele de protecție a culturilor. Aceste soluții integrate protejează culturile împotriva bolilor de la începutul vegetației, îmbunătățind postura, uniformitatea și vigoarea plantelor în stadiile timpurii, contribuind astfel la obținerea unor producții mai mari.

În plus, DEKALB va continua angajamentul prin care susţine fermierii să se adapteze erei digitale în care ne aflăm. Prin instrumentul digital DEKALB SMART, compania îşi propune să maximizeze potențialul de producție al hibrizilor cu recomandări de densitate adaptate fiecărei parcele. O altă noutate a sezonului de la DEKALB este și FieldView, o platformă digitală pentru analiza și evaluarea performanțelor culturilor.

Aşadar, fermierii îşi pot face planurile pentru noul sezon de porumb cu soluţiile oferite de DEKALB.