Home Viata la tara Nu te rusina de marturia Domnului nostru

Nu te rusina de marturia Domnului nostru

749 views

In timpul predicii, auzeam in spatele meu critici superficiale la adresa mesajului care era anuntat.

M-am indreptat catre Isus pentru a-i cere sa fiu dispus sa accept ceea ce imi propunea prin slujitorul sau, chiar daca era un mesaj exigent, si sa dau marturie pentru Liturghie in fata acelor enoriasi despre puterea pe care am primit-o din acea invatatura. Iti multumesc, Isuse, pentru inspiratiile tale!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”