Organizatorul Târgului Agromalim, Cimi Enache, s-a stins din viață

5

Cimi Enache, managerul de evenimente al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad și unul dintre cei mai respectați organizatori de evenimente din România, s-a stins din viață subit, astăzi, 4 ianuarie 2024.

Anunțul cutremurător a fost postat pe pagina oficială a târgului Agromalim: ”Organizatorul principal al Târgului Național Agromalim, Cimi Enache, a trecut în această dimineață, fulgerător, la cele veșnice. Lasă în urma sa un patrimoniu imaterial consistent – un târg care a devenit unul dintre cele mai importante din țară, o comunitate pe care a construit-o și a extins-o de la an la an. Ducem mai departe această moștenire, deși suntem zdrobiți de durere. Dumnezeu să te aibă în grija Sa, dragul nostru Cimi Enache!”

Cimi Enache era recunoscut în industrie pentru rolul său crucial în organizarea evenimentelor, lucru de care se ocupa de peste 26 de ani.

”Pierderea lui este una extrem de grea și neașteptată. Dacă ne referim doar la târgul Agromalim, putem spune că acest eveniment poartă semnătura lui Cimi Enache, el fiind cel care prin foarte multă muncă a reușit să îl aducă în topul evenimentelor de resort. Fără doar și poate, Cimi a fost un om extrem de important pentru noi toți, pentru întreaga Cameră de Comerț”, a spus președintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

Cimi Enache nu era cunoscut ca suferind de vreo boală. Potrivit presei locale, acestuia i se făcuse rău în această dimineață, motiv pentru care a chemat salvarea. La sosirea ambulanței, însă, medicii nu au mai putut face nimic, constatând decesul acestuia.