Peste 400 de agricultori au ales deja anvelopele Tatko

1065

Aprilie 2017 a însemnat un punct de referință pentru piața anvelopelor agricole și industriale din România. La mijlocul primăverii, CAR Group a reușit să aducă în țara noastră brandul de cauciucuri Tatko. De atunci, peste 400 de agricultori au ales deja anvelopele Tatko pentru utilajele lor și se bucură de un plus de rezistență în timpul rulării.

O caracteristică specială a cauciucurilor Tatko o constituie cramponul mai lat și mai înalt, ceea ce le face mult mai rezistente. De aici vine și sloganul adoptat de brandul Tatko România — Rezistență în mișcare! „Anvelopele Tatko au cramponul vizibil mai pronunțat și mai lat față de alte anvelope diagonale de aceeași mărime vândute în România. Asta înseamnă că se uzeză mai greu și, deci, au o durată de viață mai mare față de alte cauciucuri din aceeași categorie. Pe de altă parte, cauciucurile Tatko au compoziția carcasei mult mai solidă decât a altor anvelope existente pe piață. Iar talonul lor are o rezistență sporită la solicitări extreme, ceea ce-l face potrivit pentru lucrul în pădure sau pe teren accidentat”, explică Traian Niculescu, CEO CAR Group.

Convinși de performanțele acestor noi anvelope produse în Turcia, CAR Group a mărit miza și în domeniul serviciilor, oferind agricultorilor care aleg anvelopele Tatko cele mai mari garanții de pe piața de profil.

Peste 400 de agricultori au ales deja anvelopele Tatko

„La orice cauciuc Tatko comandat, clienții noștri primesc transport gratuit și garanție de satisfacție 30 de zile, pentru a monta anvelopele și a se convinge că au luat cea mai bună decizie. Și pentru că suntem siguri de performanța acestui brand, oferim clienților Tatko 3 ani garanție. În tot acest timp, orice eveniment neplăcut ar întâlni, clienții CAR Group primesc un alt cauciuc la schimb sau banii înapoi în 48 de ore de la returnarea produsului. Livrarea rapidă în orice colț al țării este un alt beneficiu pe care-l oferim clienților noștri. Ne bucurăm, așadar, că avem, în acest moment, cel mai rezistent produs de pe piața pneurilor agricole și industriale și care se prezintă cu cele mai multe extrabeneficii pentru utilizatorii finali. Rezistența produselor Tatko o confirmă Institutul pentru Tehnologia și Testarea Cauciucului din Cehia, ale cărui teste de anduranță au fost trecute cu brio de anvelopele Tatko, iar beneficiile suplimentare sunt garantate de noi”, arată Călin Achim, CAO CAR Group.

Fă cunoștință cu TATKO România, pe facebook!

Peste 400 de agricultori care au ales deja anvelopele Tatko se bucură, așadar, și de servicii de primă clasă, dar și de un produs rezistent. În plină campanie de recoltare, agricultorii echipați cu Tatko sunt, așadar, asigurați că nu vor fi nevoiți să-și întrerupă munca din cauza cauciucurilor.