Home Evenimente Peste 500 de hectare de teren agricol şi cinci kilometri de drumuri...

Peste 500 de hectare de teren agricol şi cinci kilometri de drumuri comunale, inundate în urma unei viituri din județul Tulcea

710 views

Peste 500 de hectare de teren agricol şi cinci kilometri de drumuri comunale au fost inundate, iar peste 600 de stupi au fost luaţi de ape, în urma unei viituri produse în comuna tulceană Luncaviţa.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Potrivit unei informări a Primăriei Luncaviţa, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă s-a reunit, luni, pentru stabilirea pagubelor produse de ploile puternice de duminică, când au fost inundate cinci kilometri de drumuri comunale şi 500 de hectare de teren agricol, două poduri au fost distruse, iar şase podeţe, colmatate. De asemenea, în zona Valea Fagilor au fost distruse nouă stupine, aproximativ 600 de stupi fiind luaţi de ape.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

Viitura s-a produs pe pârăul Sorniac, din cauza unei ploi torenţiale, a scurgerilor de pe versanţi şi pentru că barajul Cetăţuia s-a deversat, acesta nemaifiind decolmatat de dinainte de 1989.

AGRO-TV.RO, AUDIENȚĂ DE PATRU ORI MAI MARE DE LA ÎNCEPUTUL ACESTUI AN

În continuare trebuie decolmatat pârâul Sorniac şi afluenţii săi, precum şi barajele Cetăţuia, La Cărămidărie şi Luncaviţa, acestea aflându-se în administrare Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral.