PetExpo, cel mai important eveniment gazduit saptamana aceasta de Bucuresti

562

PetExpo începe vineri în Capitală și cuprinde demonstrații de dresaj, concursuri și “nunți” pentru animale.

PetExpo, unul dintre cele mai importante târguri dedicate animalelor de companie, va avea loc la Romexpo, în perioada 5 -7 mai, și cuprinde 14 evenimente speciale, precum demonstrații de dresaj, concursuri sau “nunți”, informează un comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Specialiștii prezenți la târg îi vor îndruma pe iubitorii de animale în domeniul nutriției echilibrate, îngrijirii, coafurii și sănătății patrupedelor. În cadrul târgului, specialiști în nutriție vor oferi soluții celor atenți la dieta și sănătatea animalelor.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

În prima zi de târg, reprezentații RingStar, unul dintre cele mai cunoscute cluburi de dresaj canin din România, vor oferi demonstrații pentru vizitatori. Tot vineri, începând cu ora 11,00, Pet Expo va găzdui un eveniment inedit de căsătorii între animalele de companie ale vedetelor.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Pet Expo oferă soluții și posesorilor de animale care doresc să plece în vacanță, dar nu reușesc să găsească soluții pentru îngrijirea lor cât timp sunt plecați — “pet-hotelurile”. Aceste hoteluri pentru animale de companie oferă facilități de cazare în camere similare cu cele de acasă și oferă garanția că animalul beneficiază de servicii precum plimbări, ore de joacă, spațiu separat, se arată în comunicat. La Pet Expo, vizitatorii vor găsi oferte pentru cazare și oferte speciale pentru vacanța care se apropie.

Sâmbătă și duminică, iubitorii de animale sunt așteptați să participe la prezentări de rase canine și feline, precum și la demonstrații de tuns.

PetExpo le oferă și anul acesta vizitatorilor posibilitatea de a adopta un animal, cu standuri special amenajate pentru expunerea animalelor. În cadrul campaniei “Adoptă un câine”, șase dintre cele mai cunoscute asociații vor informa vizitatorii despre programul lor și vor aduce animale care pot fi adoptate imediat de către doritori. Viitorii proprietari vor fi îndrumați în alegerea unui animal de către un “psiholog de câini”. Acesta este un consilier la care familiile apelează în alegerea rasei potrivite și atunci când vor să înceapă dresajul noului membru.

Ediția din acest an a Pet Expo se va desfășura la Romexpo, în pavilionul C6. Organizatorii se așteaptă la un număr de peste 15.000 de vizitatori, proprietari de animale de companie și persoane interesate de adopții.

Programul de desfășurare al târgului este, zilnic, între orele 10,00 și 19,00 iar duminică între 10,00 și 17,00. Prețul biletului este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, pensionari și studenți cu vârsta pe până la 23 de ani. Copiii cu vârste de până la 5 ani beneficiază de intrarea gratuită, precizează organizatorii.