Petre Daea a anunțat că Legea Supermarketurilor va fi pusă în aplicare

436

Noul ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale a oferit vești bune pentru agricultorii de la noi din țară.

Petre Daea va conduce Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale în următorii patru ani. Întrebat ce părere are despre Legea Supermarketurilor, în condițiile în care fostul șef de la Agricultură, Achim Irimescu, spunea că este o lege proastă, ministrul Agriculturii a afirmat că aceasta va trebui aplicată din 2017, dar fără greșeli.

“Trebuie să o aplicăm încă din 2017 pentru că nimeni nu poate să nu pună în mișcare un act normativ care există. Eu fac o pauză pentru a nu greși în exprimare: sper ca mintea să mă ţină în stare să nu fac greşeli”, a precizat Daea, care a mai anunțat că subvențiile vor fi plătite mereu la timp.

“Categoric da, vom plăti la timp subvențiile. Eu nu vin cu intenții. Eu vin să pun în aplicare un program aprobat de poporul român și așteptat de fermieri, altminteri nu avem ce discuta. Eu nu am venit aici pentru a-mi completa CV-ul și nu este cazul. Nu am venit pentru ambiții personale sau orgolii. Am o singură misiune: să îmi îndeplinesc ceea ce mi-a încredințat partidul, o misiune pe care fermierii o aşteaptă. Misiunea se încredintează și nu se cere, ea se duce la îndeplinire la timp și fără echivoc”, a adăugat Daea.