Petre Daea, pe lista lungă a miniștrilor care au demisionat din Guvernul Grindeanu! Cine îi poate lua locul

548

Scandalul din PSD a produs schimbari și la vârful agriculturii. 

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat a decis sa-i retraga sprijinul politic acordat pana acum premierului Sorin Grindeanu, dupa ce a acesta a refuzat sa paraseasca Guvernul.

AGRO-TV.RO, AUDIENȚĂ DE PATRU ORI MAI MARE DE LA ÎNCEPUTUL ACESTUI AN

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat ca acei ministri care nu vor alege sa demisioneze vor fi exclusi din partid. In aceste conditii, membrii Cabinetului Grindeanu au fost nevoiti sa isi depuna demisiile. Potrivit Antena 3, exceptie au facut Tudorel Toader, de la Justitie, si Augustin Jianu, de la Comunicatii.

News.ro confirma informatia. “Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, că toţi membrii PSD din Guvern şi-au prezentat demisiile înaintea Comitetului Executiv Naţional, cu o singură excepţie, ministrul Comunicaţiilor, care va trimite demisia pe email. De asemenea, el a spus că a luat act de demisia premierului Sorin Grindeanu, iar PSD şi ALDE sunt pregătite să formeze un nou guvern“, scrie cea mai buna agentie de stiri din Romania.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Asta inseamna ca Petre Daea, un specialist al mandatelor scurte, va parasi Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Deja in lumea agricola se discuta de inlocuirea sa cu Daniel Botanoiu sau Alexandru Stanescu. Exista posibilitatea ca Gheorghe Vlad sa prinda de aceasta data un post de secretar de stat.