Plasticul biodegradabil al solului creste randamentul de rosii

190
Plasticul biodegradabil al solului creste randamentul de rosii

Plasticul biodegradabil al solului pentru pelicule de mulci poate duce la un randament crescut cu 50%. Cu ecovio M 2351, BASF oferă un plastic certificat biodegradabil pentru sol pentru filmele de mulci utilizate în cultivarea tomatelor. Fermierii folosesc aceste pelicule biodegradabile certificate din sol fabricate din ecovio de mai bine de 6 ani de la introducerea pe piață în 2012.

Pelicule de mulci realizate din ecovio M 2351 pot fi arate în sol după recoltare mecanică, deoarece microorganismele naturale din sol recunosc structura filmului ca aliment pe care îl pot metaboliza.

Randament crescut de roșii

„Mai mult decât atât, filmele de mulci obținute din ecovio pot duce la un randament crescut de roșii de la 15 la 50 la sută, la un consum mai mic de apă și la un control mai bun al buruienilor cu mai puține erbicide în comparație cu agricultura solului gol”, spune

Rezistență mai mare la bolile fungice

Potrivit companiei, fermierii au observat, de asemenea, o rezistență mai mare a culturii la bolile fungice, o perioadă de recoltare mai timpurie, precum și o calitate mai bună, mai omogenă a culturii și un indice Brix mai mare, care se referă la raportul zahăr-apă din roșii.

 

Source