Politica de Confidentialitate

Website-ul agropress.ro se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Contactați-ne dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale și vă vom ajuta cu plăcere.

Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor noastre, sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. personale așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

Cuprins

 1. Definițiile utilizate în această politică
 2. Principiile de protecție a datelor pe care le urmăm
 3. Ce drepturi aveți asupra datelor dvs. personale
 4. Ce date personale colectăm despre dvs.
 5. Cum folosim datele dvs. personale
 6. Cine altcineva are acces la datele dvs. personale
 7. Cum vă asigurăm datele
 8. Informații despre cookie-uri
 9. Informatii de contact

1. Definiții

Date personale – orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.
Procesare – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează pe date personale sau pe seturi de date cu caracter personal.
Persoana vizată – o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate.
Copil – persoană fizică sub 16 ani.
Noi / noi (capitalizate sau nu) – https://www.agropress.ro

2. Principiile de protecție a datelor

Promitem să respectăm următoarele principii privind protecția datelor:

 • Procesarea este legală, corectă, transparentă. Activitățile noastre de prelucrare au motive legale. Întotdeauna luam in considerare drepturile dvs. înainte de prelucrarea datelor personale. Vă vom furniza informații privind prelucrarea la cerere.
 • Procesarea este limitată la scopul declarat in momentul introducerii datelor. Activitățile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
 • Procesarea se face cu date minime. Noi colectăm și procesăm doar cantitatea minimă de date personale necesare pentru orice scop.
 • Procesarea nu este limitată in timp, dar aveti oricand optiunea de a va sterge datele introduse.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura corectitudinea gestionarii datelor.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea și confidențialitatea datelor.

3. Drepturile persoanelor vizate

Subiectul posesor al datelor are următoarele drepturi:

 1. Dreptul la informație – ceea ce înseamnă că trebuie să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute, de ce și de catre cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul de acces – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale culese.
 3. Dreptul la rectificare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să solicitați rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul de ștergere – ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre.
 5. Dreptul de a restricționa procesarea – adică în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.
 6. Dreptul de a se opune procesării – adică în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor dvs. personale, de exemplu în cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să faceți obiecții la prelucrarea automată, inclusiv la profilare (ex. statistici bazate pe profilului utilizatorilor) și să nu facă obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată. Acest drept poate fi exercitat ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care te afectează indirect sau te afectează în mod semnificativ.
 8. Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format care poate fi citit ca text sau, dacă este posibil, ca transfer direct de la un procesator la altul.
 9. Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv pentru refuz. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.
 10. Dreptul pentru ajutorul autorității de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.
 11. Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru procesarea datelor dvs. personale.

4. Datele pe care le adunăm

Informații pe care ni le-ați furnizat
Acestea pot fi: adresa dvs. de e-mail, numele și prenumele, numărul de telefon etc. – în principal informațiile necesare pentru accesarea unui serviciu (ex. comentarii) sau pentru a vă îmbunătăți experiența cu noi. Salvăm informațiile pe care ni le furnizați pentru a putea răspunde sau efectua alte activități pe site. Aceste informații includ, de exemplu, numele dvs. și adresa de e-mail.

Informații colectate automat despre dvs.
Acestea includ informații care sunt stocate automat prin cookie-uri și alte instrumente de sesiune. De exemplu, informațiile despre adresa IP, istoricul de cumpărături (dacă există), etc. Aceste informații sunt utilizate pentru a îmbunătăți experiența clienților. Când utilizați serviciile noastre sau căutați conținutul site-ului nostru, activitățile dvs. pot fi înregistrate, pentru un raspuns mai repid in viitor.

Informații de la partenerii noștri
Strângem informații de la partenerii noștri de încredere, confirmând că au motive legale de a împărtăși aceste informații cu noi. Acestea sunt fie informații pe care le-ați furnizat direct, fie că s-au adunat despre dvs. din alte motive legale. Consultați lista partenerilor noștri aici.

Informații disponibile publicului
Nu adunăm informații despre tine care sunt disponibile publicului.

5. Cum folosim datele dvs. personale

Folosim datele dvs. personale:

 • pentru a vă furniza serviciul nostru. Aceasta include, de exemplu, înregistrarea contului;
 • oferindu-vă alte produse și servicii pe care le-ați solicitat;
 • oferindu-vă elemente promoționale și comunicând cu dvs. în legătură cu aceste produse și servicii;
 • pentru comunicarea și interacțiunea cu dvs.;
 • pentru a vă notifica despre modificările aduse oricăror servicii.
 • la sporirea experienței clienților;
 •  pentru a îndeplini o obligație în conformitate cu legea sau contractul;

Noi folosim datele dvs. personale având motive legitime și / sau cu consimțământul dumneavoastră.

Pe baza încheierii unui contract sau a îndeplinirii obligațiilor contractuale, vom procesa datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă identifica;
 • pentru a vă oferi un serviciu;
 • pentru comunicare.

Pe baza unui interes legitim, procesăm datele personale în următoarele scopuri:

 • să vă trimitem oferte personalizate * (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • analizăm baza noastră de clienți (comportament și istoric de navigare) pentru a îmbunătăți calitatea, varietatea și disponibilitatea produselor / serviciilor oferite / furnizate;
 • să efectuăm chestionare.

Atâta timp cât nu ne-ați informat altfel, considerăm că vă oferim produse / servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul dvs. istoric de navigare, acesta fiind interesul nostru legitim.

Cu acordul dvs. vom procesa datele dvs. personale în următoarele scopuri:

 • pentru a vă trimite buletine de știri și oferte de campanie (de la noi și / sau partenerii noștri atent selectați);
 • pentru alte scopuri pentru care v-am cerut consimțământul;

Noi procesam datele dvs. personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege. Ne rezervăm dreptul de a anonimiza datele personale adunate și de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele în afara domeniului de aplicare al prezentei Politici numai atunci când sunt anonime. Salvăm informațiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din lege, dar nu mai mult de atât.

Am putea procesa datele personale pentru alte scopuri care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura că:

 • legătura dintre scopurile, contextul și natura datelor personale este adecvată pentru continuarea procesării;
 • procesarea în continuare nu vă va afecta interesele și
 • exista o garanție adecvată pentru procesare.

Vă vom informa despre orice procesare și scopuri ulterioare.

6. Cine altcineva poate accesa datele dvs. personale

Nu vă împărtășim datele personale cu străinii de site. Datele personale despre dvs. sunt furnizate, în unele cazuri, partenerilor noștri de încredere pentru a vă oferi posibilitatea de a vă oferi serviciul sau pentru a îmbunătăți experiența clienților.

Împărtășim datele dvs. cu:

 • Partenerii de procesare;
 • Partenerii noștri de afaceri;
 • Terțe părți conectate.

Lucrăm numai cu partenerii de procesare care sunt capabili să asigure un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. personale. Noi dezvăluim datele dvs. personale terților sau funcționarilor publici atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.

7. Cum vă asigurăm datele

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date. Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.

Chiar dacă încercăm tot ce putem, nu putem garanta securitatea totală a informațiilor. Cu toate acestea, promitem să informăm autoritățile competente cu privire la violări ale siguranței datelor. De asemenea, vă vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

Dacă aveți un cont la noi, rețineți că trebuie să păstrați secret numele dvs. de utilizator și parola.

Copii

Nu intenționăm să colectăm sau să colectăm cu bună știință informații de la copii. Nu vizăm copiii cu serviciile noastre. Informațiile postate pe domeniul nostru nu prezintă niciun risc pentru copii, având un caracter informativ și educativ.

8. Cookie-uri și alte tehnologii pe care le folosim

Utilizăm cookie-uri și / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clienților, pentru a administra site-ul, a urmări navigarea utilizatorilor și pentru a colecta informații despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a vă personaliza și îmbunătăți experiența cu noi.

Un cookie este un fișier text mic stocat pe computer. Cookie-urile stochează informațiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile să funcționeze. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru. Puteți controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivării cookie-urilor poate împiedica utilizarea anumitor funcții.

Utilizăm cookie-urile în următoarele scopuri:

 • Cookie-uri necesare – aceste module cookie sunt necesare pentru a putea utiliza câteva funcții importante pe site-ul nostru, cum ar fi conectarea. Aceste cookie-uri nu colectează informații personale;
 • Cookie-uri funcționale – aceste cookie-uri oferă funcționalitatea, care face ca utilizarea serviciului nostru să fie mai convenabilă și face posibilă oferirea unor caracteristici personalizate mai complexe. De exemplu, acestea ar putea să-și amintească numele și e-mailurile în formularele de comentarii, astfel încât să nu trebuiască să reintroduceți această informație data viitoare când comentați;
 • Cookie-urile Google Analytics – aceste cookie-uri sunt folosite pentru a urmări utilizarea și performanța site-ului și a serviciilor noastre;
 • Cookie-uri de publicitate – aceste cookie-uri sunt folosite pentru a difuza anunțuri care sunt relevante pentru dvs. și pentru interesele dvs. În plus, acestea sunt folosite pentru a limita numărul de ori în care vedeți o reclamă. Acestea sunt, de obicei, plasate pe site-ul web prin intermediul rețelelor de publicitate cu permisiunea operatorului de site. Aceste cookie-uri iși aduc aminte ca ai vizitat un site web și aceste informatii sunt impartasite altor organizatii, cum ar fi agenții de publicitate. Adesea, cookie-urile de direcționare sau de publicitate vor fi legate de funcționalitatea site-ului prin coduri furnizate de cealaltă organizație.

Puteți elimina modulele cookie stocate în computer prin setările browserului. Alternativ, puteți controla anumite cookie-uri terță parte utilizând o platformă de îmbunătățire a confidențialității, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informații despre modulele cookie, vizitați allaboutcookies.org.

Utilizăm Google Analytics și Trafic.ro pentru a măsura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politică de confidențialitate pe care o puteți revizui aici. Dacă doriți să renunțați la urmărirea de către Google Analytics, accesați pagina de dezactivare Google Analytics opt-out page.

10. Informatii de contact

S.C. AGRO TV NETWORK S.R.L., cu sediul în Cluj Napoca, B-dul Muncii nr. 18, CUI 30926470, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/3115/2012

Autoritatea de supraveghere

Am desemnat o persoană responsabilă de protecția datelor cu caracter personal, iar dvs. îl puteți contacta cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor dvs. si la exercitarea drepturilor dvs. potrivit dispozitiilor legale aplicabile, in special daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la modul in care prelucram datele dvs. cu caracter personal. Adresa de e-mail la care puteti contacta responsabilul cu protectia datelor este: date@agro-tv.ro

Modificări la această politică de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate, in conformitate cu cerintele legislative si modalitatile de punere in aplicare a normelor care se impun.
Ultima modificare a fost făcută în 05.06.2018.