Prahova, cea mai curtată zonă turistică din România

467

Sinaia, Azuga si Busteni, cele mai cautate statiuni din tara noastra.

În cadrul Târgului de Turism al României, care a fost vizitat de peste 11.000 de turiști Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova a prezentat noutătile din turismul Prahovean, pentru perioadă imediat următoare, Crăciun și Revelion, dar și pentru anul 2017. Punctul de atracție a fost dat de revelioanele tematice care vor fi organizate de diferite unităti hoteliere.

Peste 90 % din locurile puse la dispoziția turiștilor de hotelieri pentru perioadă Crăciun și Revelion sunt rezervate, Valea Prahovei fiind cea mai curtată zonă și în anul acesta. Tendința acestui sezon sunt revelioane tematice precum revelionul Interbelic sau Disco disponibile la Hotel Mara, sau elegantul revelion de la Castelul Cantacuzino rafinat și spectaculos.

Amatorii de schi sau snowboard pot accesă oricare din cele 25 de părții cu diferite grade de dificultate sau pârtiile dedicate copiilor disponibile pe Valea Prahovei care vor fi deschise în momentul în care vremea va permite sau pot participă la festivaluri de iarnă precum Cupă Mondială de Escaladă pe Structură de Gheată din Bușteni sau Winter Air Sports în Sinaia.

“Peste 90% din locurile pentru Crăciun și Revelion sunt deja rezervate în stațiunile prahovene. Interesul este mare, atât pentru vacanțele active legate de sporturile de iarnă, cât și pentru vară viitoare, întrucât ofertele cu “inscrieri timpurii” aduc reduceri de pană la 30%. Am participat la cea de-a 16a ediție a Târgului de Turism al României, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova invitând în standul său hoteluri, pensiuni, centre de informare turistică, crame, unităti de turism medical și alte companii prestatoare de servicii turistice din județ.” Spune dl președinte al Asociației, Adrian Voican.

“Sunteți invitați la sărbătorirea trecerii dintre ani în atmosferă sclipitorii epoci Disco, cu exploziile sale de lumină și culoare sau cea boemă și romantică a Micului Paris. Orice veți alege, vă așteptăm cu drag și vă promitem un sejur de neuitat”, precizează Alină Cristea, Reprezentant vanzări, Hotel Mara Bușteni.

“Aproape toate locurile pe care le avem disponibile pentru Revelion sunt deja rezervate, insă pentru cei care doresc să petreacă un Crăciun regal, micul castel poate reprezenta destinația ideală pentru dumneavoastră”, declară Andreea Coman, reprezentant al Vilei Camelia, Sinaia.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova este un parteneriat public-privat, înființat în urmă cu 8 ani, la inițiativă ANAT, având că membri, agenții de turism, hoteluri, Cameră de Comerț și Industrie Prahova, Universitatea de Petrol și Gaze, Consiliul județean Prahova, Primăria Campina.