Home Comunicate Prahova ramane regina vacantelor

Prahova ramane regina vacantelor

726 views

Târgul de turism de la Romexpo a atras şi de data aceasta vizitatori în numere mari: peste 10.000 de persoane au trecut prin Romexpo între 16 şi 19 februarie, în căutare de reduceri, vacanţe şi oferte cât mai bune.

Punctele de maxim interes au fost de vacanţa de Paşti, şi vacanţa de vară. Noutatea în ceea ce priveşte vacanţele romanilor din sezonul estival este interesul lor crescut pentru vacanţele în staţiuni balneo-climaterice.

Pentru perioada estivală, înscrierile Ultra-Early Booking au garantat un start promiţător în ocuparea unităţilor de cazare, însă turiştii mai pot beneficia de reduceri de până la 15% prin reducerile de Early Booking disponibile până la finalul lunii martie.

În cadrul standului Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, şi-au prezentat ofertele pentru sezoanele viitoare (cu precădere primavara-vara) membrii asociaţiei, care au invitat turiştii să petreacă o vacanţă de neuitat în Prahova.

Amatorii de munte au fost invitaţi la Sinaia sau Buşteni, puncte de pornire pentru nenumărate trasee montane de diferite dificultăţi, iar pasionaţii de biciclete au fost invitaţi la Breaza şi Campina unde mai multe trasee de cicloturism aşteaptă să fie descoperite. Pentru doritori, Centrul Medical SanConfind de la Poiana Campina, si Complex Soimul Telega ofera pachete de tratament si recreere.

“Interesul este mare pentru Judeţul Prahova, cu mare parte din turişti spunând că Prahova este în continuare una din destinaţiile preferate. Am participat la cea de-a 17a ediţie a Târgului de Turism al României, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova invitând în standul său hoteluri, pensiuni, centre de informare turistică, crame, unităţi de turism medical şi alte companii prestatoare de servicii turistice din judeţ”, spune preşedintele Asociaţiei, Adrian Voican.