Președintele Klaus Iohannis petrece Revelionul într-un sat de la poalele munților

515

Familia prezidențială a ales să meargă la casa consulului onorific al Austriei la Sibiu.

Devenit președinte în urmă cu doi ani, Klaus Iohannis lasă impresia că încă nu s-a obișnuit cu aerul de București. Șeful statului va petrece și anul acesta Revelionul în județul Sibiu, în același loc în care s-a aflat și după alegerile din 2014.

News.ro anunță că președintele României va merge în noaptea de Revelion în satul Cisnădioara, aflat la 10 kilometri de Sibiu. Alături de soția să, Carmen, Iohannis va fi alături de Andreas Huber, consulul onorific al Austriei la Sibiu.

La petrecere ar fi fost invitați câțiva prieteni apropiați ai familiei prezidențiale, aceleași cupluri cu care Klaus Iohannis și-a petrecut Revelionul și în 2014, imediat după ce a fost ales președinte.

De obicei, când se află la Sibiu, președintele merge duminică la slujbă ținută la Biserică “Sfântă Treime¬ din Sibiu, aflată în centrul municipiului. Deocamdată, nu se știe dacă și de această data președintele va respectă acest program, întrucât oficial nu a fost făcut vreun anunț cu privire la programul șefului statului.

Cisnădioara este un sat aflat la poalele Munților Cibin și face parte, din punct de vedere administrativ, din orașul Cisnădie. Pe timpul zilei de sâmbătă, 31 decembrie, Iohannis a fost prezent la Bâlea Lac, acolo unde s-a plimbat prin zăpadă și a vizitat hotelul de gheață.