Probleme cu utilajele? Specialiștii Titan Machinery sunt lângă tine prin WHATSAPP BUSINESS

4

Echipamentele și utilajele moderne fac viața fermierilor mai ușoară, ajutându-i să-și muncească terenul mai eficient și să obțină producții pe măsură. Uneori, însă, utilajele și tehnologia de ultimă oră ne mai dau bătăi de cap.

Ai o problemă cu utilajul tău? Vrei să termini rapid lucrarea, însă ai ajuns într-un impas? Ai o întrebare legată de tehnologia pe care o folosești? Ei bine, specialiștii Titan Machinery îți stau la dispoziție prin serviciul Whatsapp Business, dedicat special problemelor tale!

Îl găsești ușor, ori pe site-ul Titan, atât pe desktop, cât și pe telefonul mobil sau pe tabletă, ori accesând link-ul https://api.whatsapp.com/send?phone=40741588488.

Nu trebuie decât să ai aplicația de Whatsapp instalată, să ai acces la internet, apoi să salvezi acest contact pentru a apela mai rapid la specialiștii Titan Machinery la următoarea solicitare.

Prin Whatsapp Business, clienții se vor bucura de un proces îmbunătățit și transparent, de la solicitarea intervenției și până la finalizarea acesteia, compania angajând pentru buna funcționare a acestui serviciului toate resursele sale tehnice și de management pe care le are la dispoziție, ridicând la maximum eficiența recepționării solicitărilor, monitorizarea gestionării, rezolvarea problemelor și feedback necesar.