Reacția lui Liviu Dragnea după demisia lui Petre Daea

631

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, că toţi membrii PSD din Guvern şi-au prezentat demisiile înaintea Comitetului Executiv Naţional, cu o singură excepţie, ministrul Comunicaţiilor, care va trimite demisia pe email. De asemenea, el a spus că a luat act de demisia premierului Sorin Grindeanu, iar PSD şi ALDE sunt pregătite să formeze un nou guvern.

Liviu Dragnea a spus, in conferinţa de presă susţinută de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, că în şedinţa PSD a fost făcută o evaluare a activităţii Guvernului, fiind prezentat un document care arată că “direcţia este bună, dar ritmul de implementare a unor măsuri este scăzut”.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

“Analizând acest document am tras concluzia că o parte din membrii Guvernului, nu o parte mică, nu au luat foarte în serios programul de guvernare, nu au reuşit să se coordoneze, nu a fost o abordare strategică. Au fost multe măsuri tratate la şi altele”, a declarat liderul PSD.

AGRO-TV.RO, AUDIENȚĂ DE PATRU ORI MAI MARE DE LA ÎNCEPUTUL ACESTUI AN

El a susţinut că atunci când a început a doua parte a şedinţei premierul nu a mai aşteptat un vot.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

“Nu a mai aşteptat să ne îndreptăm către un vot, care putea cuprinde un pachet de măsuri administrative, cât şi nişte înlocuri în Guvern, nu neapărat demisia sau demiterea premierului. Am condus această întâlnire şi le-am cerut colegilor mei să nu se discute cu patimă. Din păcate, premierul nu a mai aşteptat nicio decizie, ne-a transmis că îţi dă demisia cu condiţia ca preşedintele Iohannis să numească un premier PSD şi că îl putem şi exclude că nu îl mai interesează”,  a mai spus Dragnea.

“Toţi membrii PSD din Guvern şi-au prezentat demisiile înaintea Comitetului Executiv Naţional al PSD, cu o singură excepţie, ministrul Comunicaţiilor, care este plecat din ţară şi care va trimite demisia pe email. De asemenea, am luat act de anunţul primului ministru că îşi prezintă demisia. PSD este pregătir, împreună cu ALDE, să formeze un nou guvern”, a adăugat Dragnea.