S-a ales cu mâna ruptă de urs la o partidă de vânătoare!

1

Un vânător din Gorj era cât pe ce să ajungă el pe post de trofeu, după ce a fost atacat de o ursoaică, duminică dimineață, în zona Bârsești, Târgu Jiu, informează Gazeta de Sud.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, bărbatul se afla la o partidă de vânătoare când a fost atacat de urs. Până la intervenția echipajului de jandarmi, animalul a dispărut din zonă. La fața locului a intervenit și o ambulanță care l-a transportat pe vânător la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Târgu Jiu, bărbatul atacat de ursoaică are și o mână fracturată.

„Bărbatul, de 58 de ani, originar din localitatea Stănești, a fost adus la UPU în această dimineață. Prezenta mai multe plăgi la mâini și coapse. Potrivit acestuia, fusese atacat de un urs. În urma investigațiilor medicale efectuate în UPU, s-a stabilit că bărbatul are și o fractură la antebraț. Starea sa de sănătate este stabilă”, a declarat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al SJU din Târgu Jiu.