S-a jucat cu un taur de-a toreadorul. Taurul nu s-a jucat!

1

Un tânăr cioban din județul Neamț s-a jucat de-a toreadorul cu un taur, încercând să îl ademenesca cu haina. Taurul, însă, a luat-o în serios, astfel că „viteazul” a ajuns acum pe mâna chirurgilor.

„Polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat în vârstă de 34 de ani, s-a prezentat la o unitate medicală, sesizând că a fost lovit de o bovină”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că incidentul s-a petrecut la o stână din localitatea Boghicea, iar acum polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Între timp, bărbatul de 34 de ani a fost internat în clinica de chirurgie de la de Spitalul Sf. Spiridon din Iași, prezentând mai multe traumatisme la torace și abdomen după ce a fost agresat de taur. Având în vedere că pot apărea complicații, echipa medicală a hotărât ca bărbatul să rămâne în spital până când starea lui va fi bună.