Home Viata la tara S-au abatut repede de la calea pe care le-o poruncisem

S-au abatut repede de la calea pe care le-o poruncisem

800 views

De cate ori si eu, Tata, ti-am intristat inima!

Tu, prin Isus si Biserica sa, mi-ai aratat caile de sfintenie, de pace in abandonarea in bratele tale si in vointa ta, de iubire adevarata in slujirea fratilor, de bucurie profunda in intimitatea cu tine… Iarta-ma, chiar si numai datorita rugaciunii fratilor, si da-mi sansa de a o lua de la capat.

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”