Sa-l iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti!

618

Pana pe la 20 de ani nu intelegeam munca misionarilor.

De ce, ma intrebam, sa mergi sa deranjezi oameni care traiesc in pace, fara atatea probleme, fara atatea norme morale? Dar Isus, in milostivirea sa infinita, m-a facut sa cunosc iubirea lui si a Tatalui…

Atunci am inceput sa traiesc, atunci am inceput sa doresc si sa ma ofer pentru ca aproapele meu sa poata gusta, inca de pe acest pamant, iubirea Domnului si deci mantuirea. Si astazi voi cauta sa il iubesc pe aproapele meu, voi incerca sa i-l dau pe Isus!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”