Home Stiri Saivan cu animale făcut scrum! Pagubă de peste 80.000 RON

Saivan cu animale făcut scrum! Pagubă de peste 80.000 RON

74 views
Saivan cu animale făcut scrum! Pagubă de peste 80.000 RON

Noaptea trecută, la miezul nopții, într-o comună din Bucovina, s-a anunțat dezastrul! Un saivan cu animale s-a făcut scrum în comuna Baia.

 

La miezul nopții angajații Secției 7 Poliție Rurală Mălini au fost sesizați printr-un apel la 112 despre faptul că un saivan a luat foc. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (I.S.U.) Bucovina – Detașamentul de Pompieri Fălticeni, un echipaj de pompieri voluntari din comuna Baia și trei echipaje de pompieri voluntari din comuna Cornu Luncii. Aceștia au reușit să lichideze incendiul și au stabilit ca o cauză posibilă ”folosirea intenționată a unui chibrit pentru a genera incendiu”. – realtează știri din Bucovina.

Adăpostul de animale a ars pe o suprafață de 450 metri pătrați, la fel un depozit de furaje pe o suprafață de 150 m pătrați circa 125.000 de kilograme furaje, o cabalină și 6 ovine.

Pagubele se ridică la aproximativ 80.000 lei. În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”distrugere prin incendiere”, cel mai probabil fiind vorba despre o mână criminală.

sursa foto: stiridinbucovina.ro