SARBATOAREA MIERII ORGANIZATA DE TREMOT PE 25 OCTOMBRIE IN COCORASTII MISLII

469

La Sarbatoarea mierii sunt invitati sa participe reprezentanti ai actionariatului ROCA, specialisti din domeniul apiculturii, beneficiari interni si externi, etc.

Scopul intalnirii este de a fi analizate realitatile anului 2018, comuncari importante pentru apicultori si prezentarea oportunitatilor relevante pentru viitorul apiculturii din Romania.

Muzica si voia buna vor completa specialitatile culinare pe baza de peste, stropite din belsug cu licorile potrivite.

Cei care se vor simti in stare sa participe la concursul “Recunoasteti produsul”, au posibilitatea sa castige ca premii un stup etajat, un stup scap, ori o roiniță si, bineinteles, premii de consolare.

Societatea Tremot Dobre si Fiii SRL, organizatoarea acestui eveniment, are ca tinta promovarea produselor apicole de inalta clasa in Romania si acest lucru are loc dupa ce, de-a lungul anilor, s-au exportat cantitati semnificative de miere conventionala si Bio in tari precum: Germania, Anglia, Franta, Italia, Polonia, Grecia, S.U.A. si nu numai.

Tremot detine certificatul cuvenit procesarilor de miere Bio, care poate permite apicultorilor doritori, singuri sau pe grupuri familiale, de prietenie, sa-si valorifice ulterior productia la preturile pe care  le apreciaza ca maxime.