Se mai pot depune cereri de subventie dupa 15 mai? Angajatii MADR nu stiu nimic, cei de la APIA iti trantesc telefonul in nas

560

Spectacol pe Maracana! Autoritatile de la Bucuresti inca n-au comunicat oficial dupa anuntul de aseara, al Comisiei Europene.

Joi seara, Comisia Europeana a anuntat faptul ca Phil Hogan, comisarul european pentru agricultura, recomanda statelor din UE sa prelungeasca cu inca 30 de zile termenul pana la care se pot depune cererile pentru obtinerea subventiilor.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

La Bucuresti insa toata lumea ridica din umeri, mai ales ca tot joi, dar cu cateva ceasuri mai devreme, ministrul Petre Daea i-a avertizat pe fermieri ca cine nu depune documentele pana la 15 mai nu o sa mai primeasca nici un leu de la APIA.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Am sunat acum la APIA pentru a intreba daca se prelungeste termenul pentru depunerea subventiilor. M-am prezentat, foarte dragut domnul care mi-a raspuns in momentul in care am zis ca sunt de la Agro TV, numai ca in clipa in care am intrebat daca se prelungeste termenul mi-a inchis telefonul.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Am crezut ca e o defectiune tehnica, insa am revenit si am mai incercat sa iau legatura cu cei de la Biroul de Presa de cel putin 10 ori, insa nimeni nu a mai raspuns.

Peste drum insa, la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, lucrurile stau cu totul altfel. Angajatii care se ocupa de relatia cu mass-media au raspuns cu nonsalanta, au spus foarte simplu ca deocamdata nu exista o pozitie oficiala, insa in cazul in care va exista una o vor comuna prin toate mijloacele de care dispun.