Șeful comisiei agricole din Camera Deputaților l-a descris pe noul ministru al agriculturii

532

Social-democratul Ioan Munteanu a anunțat că noul șef al MADR va colabora strâns cu parlamentarii din comisiile agricole.

Liderul PSD Neamț a dat asigurări agricultorilor din întreaga țară că în fruntea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale va fi numit o persoană foarte responsabilă, cu multă experiență în domeniu, exact așa cum își doresc fermierii.

“Din informațiile pe care le dețin până la această oră, știu că a fost desemnat un candidat cu multă experiență, priceput și un bun cunoscător al acestui domeniu de activitate. Altfel spus, pot spera că vom colabora bine, iar Parlamentul și Ministerul Agriculturii vor vorbi aceeași limbă, adică vor ajunge la rezultate bune. Deocamdată, nu doresc să dau numele candidatului, toate la timpul lor”, a precizat președintele Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților.

Ioan Munteanu a dorit să anunțe că noul cabinet de la Palatul Victoria va fi foarte grijuliu cu sector agricol de la noi din țară. “Păstrez aceeași atitudine rezervată și în legatură cu prioritățile și urgentele din etapa următoare, deoarece toate prevederile din programul de guvernare pentru agricultură sunt la fel de importante, așadar fiecare dintre ele poate fi considerate o prioritate. Aș vrea să mai adaug faptul că am mai lucrat de-a lungul timpului cu cel care va deveni ministru al Agriculturii și am făcut o bună echipă. Prin natura funcției de președinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, domnul ministru se va afla adesea în preajma mea și ne vom pune de comun acord în adoptarea inițiativelor legislative”, a adăugat parlamentarul.