Șeful pieței acuzat de agresiuni asupra producătorilor. Poliția amână ancheta

1

Șeful unei piețe din Timișoara este sub acuzațiile producătorilor care spun că ar fi violent cu aceștia. Prima sesizare către poliția din localitate a venit din partea unei producătoare și vânzătoare de legume care a rămas cu leziuni pe corp după primul conflict cu acesta.

Ancheta nu a început nici după 4 luni 

Femeia a spus pentru publicația renașterea.ro că loviturile și agresiunile din partea șefului piețe au început încă din luna aprilie, atunci a făcut și prima sesizare către poliție, însă poliția chiar și după 4 luni de la incident nu a început încă o anchetă. Totodată femeia spune că nu este singura care a avut de suferit din cauza lui, se pare că administratorul are o atitudine violentă cu toți producătorii din piață însă, posibil aceștia sunt amenințați sau chiar loviți pentru a păstra tăcerea. 

Femeia a relatat în scris de la începutul lunii mai procurorilor de la Parchetul Parchetul de la lângă Judecătoria Timișoara, despre faptul că Gheorghe Hriscu, administratorul pieței Badea Cârțan, în seara de 26 aprilie, a primit-o în biroul acestuia, ea solicitând, cu achitarea taxele legale, o masă de expunere a mărfii pentru fiul ei și el vânzător în piață. 

„Administratorul pieței, fără motive întemeiate, mi-a adresat cuvinte jignitoare având și un ton amenințător mi-a zis să părăsesc biroul lui. Eu nu am mai apucat să-i spun nimic, acesta m-a apucat cu mâinile de piept, împingându-mă spre ușă, moment în care m-a dezechilibrat și am fost nevoită să mă prind de clanța ușii, concomitent apucându-mă de mâna dreaptă, pe care mi-a răsucit-o. Am reușit să mă eliberez și să părăsesc biroul”, a relatat producătorul Maria Băran, la Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara. 

La câteva zile de la incident, femeia s-a simțit rău și a mers la spitalul din localitate unde i s-a eliberat certificatul medico-legal în care se menționează că a fost agresată de o persoană prezentând leziuni pe corp și necesită 1 lună de îngrijiri medicale.

Întâmplarea violentă nu s-a încheiat doar la acele agresiuni, femeia spune că șeful pieței a continuat amenințările spunându-i că nu îi va mai permite să activeze în piață cât și fiului ei. 

Femaia a spus pentru renașterea.ro că toate încercările ei de a primi sprijin și dreptate din partea autorităților au fost în zadar, iar până astăzi nu a primit nici un răspuns din partea nimănui.