Semnificatia zilei de 10 ianuarie

528

Isus i-a poruncit cu asprime, spunandu-i: “Taci si iesi din el!”.

Iti multumesc, Isuse, ca ai vazut mai mult. Nu ai vazut doar reactia furioasa a acelui om, ci ai vazut cine il facea sa actioneze astfel si l-ai eliberat.

Intr-adevar, numai tu puteai sa o faci, numai tu ai putere asupra dusmanului omului. Isuse, cu puterea numelui tau, voi cauta si eu sa ma rog pentru acela care, fiind sub puterea Celui Rau, face pe altii sa sufere si sufera si el.

Dumnezeu ne vorbeste: semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. “La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. “Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendaru bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie: bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta; emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea “Isus cel Inviat”