Si voi sunteti curati, dar nu toti

572

Isuse, cat te costa rostirea acestor cuvinte!

Tu ii iubesti pe toti, dupa nevoile fiecaruia, dar nu toti primesc iubirea ta. Purifica-ma in continuare, ca sa incetez sa te mai fac sa suferi.

Astazi, cand celebram darul infinit al trupului si sangelui tau, vrem sa te primim cu recunostinta, siguri fiind ca tu ne hranesti viata si o poti purifica prin puritatea ta.

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”