Home Comunicate Sibiul da ora exacta in industria de panificatie

Sibiul da ora exacta in industria de panificatie

704 views

La GastroPan se vor premia “Tortul anului” și Pâinea anului” pentru 2017.

La expoziția GastroPan 2017 care va avea loc între 23-25 martie, la Redal Expo din Sibiu, se vor decerna două trofee, “Tortul anului” și “Pâinea anului”, în urma unor concursuri tematice, anunță un comunicat de presă remis AGERPRES.

GastroPan 2017 se va deschide joi, 23 martie, la ora 10,00. Pe parcursul zilei de joi se vor desfășura concursurile secțiunii “Cofetărie” în Sala 1, de la Redal Expo din Sibiu, în urma cărora va fi decernat trofeul “Tortul Anului 2017”.

În a doua zi a expoziției, vineri, 24 martie, vor avea loc concursurile de panificație și patiserie, în Sala 1, de la Redal Expo. Cu această ocazie va fi decernat și trofeul “Pâinea Anului 2017”.

Ultima zi de la GastroPan este rezervată concursurilor din secțiunea “Gastronomie”, când publicul are ocazia să admire cele mai reușite platouri culinare și cele mai impresionante sculpturi în legume și fructe, dar și toate produsele de panificație și cofetărie de la concursurile zilelor precedente.

GastroPan este o expoziție dedicată specialiștilor din domeniu. Publicul interesat are accesul gratuit, dar trebuie să completeze talonul de pe site-ul GastroPan.