Depozitează-ți cerealele mai ieftin, pentru un profit mai mare… Vezi soluțiile (VIDEO)

2

Costurile pentru depozitarea în silobag-uri sunt de zece ori mai mici, față de
cheltuielile necesare pentru construirea unui siloz standard. În plus, recolta își păstrează calitatea și culoarea pe o perioadă de până la 2 ani. Compania – Grain Bags Romania, a adus pe piața de la noi cea mai ieftină metodă de depozitare a cerealelor si furajelor. O demonstrație de depozitare mai ieftină a fost realizată în localitatea Golești din județul Vrancea, într-o fermă de animale, iar Agro TV a fost prezentă la eveniment.

,,Suntem singurii pe piața din România care avem o echipă tehnică specializată. Noi am încărcat peste un milion de tone în cei 8 ani de când activăm iar colegii pot demonstra acest lucru prin zecile de ore petrecute în ferme ”, a spus un reprezentant marketing Grain Bags, Daniela Cristescu.

Grain Bags asigură fermierii cu care colaborează că le va ușura treaba când vine vorba de depozitare mai ieftin decât de obicei. Reprezentanții Grain Bags vin în fermă și oferă suport tehnic atunci când aceștia îl solicită doar printr-un apel telefonic. Astfel, fermierii au oportunitatea de a testa echipamentele și abia după ce se vor asigura că sunt sigure, eficiente și economice își vor putea achizioționa și încărca singuri în silobag-uri.

„Am venit astăzi în fermă cu un camion venit din baza de recepție și descărcat direct în cuva laterală a utilajului. Este un șnec care vine ulterior montat pe utilaj. În același timp, dacă în ferma clientului avem o remorcă dotată cu un șnec putem alimenta utilajul și prin cupa superioară. Terenul trebuie pregătit înainte de a începe lucrările pentru că așa vom avea siguranța că este un teren perfect și preferăm să evităm orice lucru care poate părtrunde prin folie. Silobeg-urile noastre rezistă furtunilor și chiar în condiții de iarnă, însă nu recomandam încărcarea lui în condiții nefavorabile precum ploaie sau furtuni. Cerealele dacă sunt depozitate la umiditate stas pot rezista în folia Grain Bags de până la 2 ani, a completat inginerul mecanic Grain Bags, Marius Cernăuțeanu.

Pentru mânuirea utilajelor – Grain Bags sunt necesari doar doi muncitori. Unul dintre ei va dirija și va controla volumul de cereale din cuvă, iar celălalt va regla sistemul de frânare și va urmări direcția tractorului pentru a avea o continuitate și silobegul să fie drept.

Depozitarea este o soluție pentru fermieri deoarece au timp să urmărească piața și să negocieze un preț mai bun la momentul oportun iar, Grain Bags oferă soluțiile optime pentru depozitarea mai ieftină a cerealelor.

video
play-sharp-fill