STUDENTII DE LA USAMV CLUJ-NAPOCA, FRUNTASI LA CAPITOLUL CERCETARE STIINTIFICA

459

Cea de-a XVI-a ediție a Simpozionului Științific Studențesc USAMV Cluj-Napoca va avea loc în 4 și 5 mai în campusul universității noastre, iar circa 500 de participanți vor face schimburi de idei pe baza rezultatelor cercetărilor realizate și înscrise în peste 420 de lucrări de specialitate.

Devenită o manifestare de tradiție în cadrul USAMV Cluj-Napoca, reuniunea este menită să crească vizibilitatea activităţii și interesul pentru cercetarea ştiinţifică a studenților şi masteranzilor noștri, dar și din alte universități din țară.

Simpozionul Științic Studențesc este structurat pe 15 secțiuni tematice și vizează dezvoltarea direcţiilor de cercetare incluse în secţiunile manifestării şi atingerea unor noi niveluri de cunoaştere, atât la nivel studenţesc, cât şi la nivel didactic.

Cele mai bune lucrări științifice vor fi premiate la fiecare din cele 15 secţiuni.

Manifestările se vor desfășura vineri, între orele 9.30 – 18.00, iar sâmbătă, între orele 12.00 – 14.00, va avea loc ceremonia de premiere.

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla accesând pagina oficială a acestuia: http://sites.usamvcluj.ro/comstudenti/