Tânăr fermier: ”Domnul ministru Oros nu mai are niciun gram de credibilitate și onoare”

7
Tânăr fermier: ”Domnul ministru Oros nu mai are niciun gram de credibilitate și onoare”

Seceta de anul trecut le-a provocat mari probleme fermierilor din zonele de sud și sud-est ale țării. În condițiile dificile în care s-au aflat, mulți dintre ei așteptau o mână de ajutor din partea statului, mai ales în contextul în care ministrul agriculturii, Adrian Oros, le-a promis în repetate rânduri că vor primi despăgubiri și pentru culturile de primăvară.

Promisiunile, însă, au întârziat să se concretizeze, iar fermierii s-au văzut puși în niște situații extrem de dificile ca să-și salveze afacerile. Un astfel de fermier grav afectat de secetă este Raul Mărunțoiu, tânăr fermier din județul Constanța. Prezent în emisiunea ”Agricultura la Raport”, acesta i-a transmis ministrului agriculturii un mesaj dur:

”Din punctul meu de vedere, ca tânăr fermier, domnul ministru Oros nu mai are niciun gram de credibilitate, niciun gram de onoare, pentru că dânsul a promis și a spus multe. De materializat, s-au materializat puține, parcă s-au mai și redus față de ce era materializat în anii trecuți. Sincer vă spun, eu am încetat și să-l mai urmăresc. Banii de irigații prin PNRR, despăgubirile și toate cele sunt fantasme. Un singur sfat i-aș da: măcar să nu mai dezinformeze, atât”, a spus fermierul Raul Mărunțoiu în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită și pe canalul de youtube AGRO TV.