Topoloveni readuce pe piață magiunul de struguri

518

Boabele dulci și zemoase sunt transformate la Topoloveni în cel mai sănătos produs alimentar ce poate ieşi din viţa de vie.
Magiunul de struguri produs la Topoloveni are un gust delicat și consistent, păstrând savoarea rodului de toamnă, precum și toate calitățile nutritive ale unui fruct proaspăt. “Ne-am propus să oferim consumatorilor produse deosebite, unice în lume, să le umplem cămara cu alimente funcționale și inima de bucuria regăsirii gusturilor și aromelor copilăriei. Ne place să surprindem consumatorii cu produse noi, realizate din ingrediente proaspete, crescute în pămantul ţării noastre, produse prin care să ducem mai departe tradiţia culinară a poporului român, care a știut mereu cum să beneficieze de toate darurile naturii”, a declarat Bibiana Stanciulov, directorul societății care a făcut din Topoloveni un brand recunoscut la nivel mondial.

Magiunul din struguri Topoloveni este un produs inedit, specific oltenesc prin care producătorul speră să reunească gusturile din toate colțurile tării și să ofere tuturor membrilor familiei un produs aromat și delicios prin care să aibă parte de beneficiile strugurilor pe tot parcursul anului. Chiar dacă bărbatii preferă strugurii în stare lichidă, este clar că aceștia vor aprecia formq consistentă și savuroasă a magiunului din struguri, un produs ideal pentru toți membrii familiei, atât ca gustare cât și la prepararea unor deșerturi sănătoase și delicioase.

Magiunul din struguri este realizat din fructe proaspete românești, fierte fără foc direct, la temperatură controlată, în cazane cu pereți dubli prin care circulă abur tehnologic. Mangiunul conține un singur ingredient, strict fructul proaspăt, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.