Tu esti Petru si pe aceasta piatra voi zidi Biserica mea

638

Isus ii adreseaza lui Petru aceste cuvinte, dupa ce acesta l-a recunoscut asa cum este cu adevarat, fiul Dumnezeului cel viu.

Fiecare crestin, care exprima aceasta credinta in Isus, continua sa-i faca bucurie si sa-i permita sa edifice Biserica, loc unde Tatal ii poate primi si iubi pe toti. Iti multumesc, Isuse, pentru harul de a crede in tine si de a trai pentru tine!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”